26/10 2004

Die ochtend

0

in de apotheek: voor mij graag een vaccin voor Hepatitis A&B en een vaccin tegen buiktyfus. Ik was al blij dat er niemand anders daar was, niet dat ik er mij voor schaam maar het klinkt toch niet echt uitnodigend hé. Van het ene kan je serieus ziek zijn en van het andere loop je zowat leeg… enfin. Momenteel liggen die netjes tot morgen te wachten in de frigo tot ze in mijn lijf worden gepompt! Nog 23 dagen mensen en ik vertrek naar prachtige oorden. Ik kijk er enorm naar uit (understatement), steeds vaker betrap ik mezelf er op dat ik zit weg te dromen bij foto’s van prachtige stranden, mooie groene golvende bergen, tempels, lachende mensen, … in mijn zoektocht botste ik op de site van collega Popol. Deze fijne kerel heeft er niet beter op gevonden om een half jaar door Azie te trekken. Ik ben er stikjaloers op als ik de foto’s bekijk! Vroeger heeft een buurjongen van mij met de fiets door Azie gereden, ik heb nooit begrepen wat hem bezielde maar nu begint het toch te dagen hoor! ‘t verstand komt met de jaren zeggen ze hé!

Leave a Reply