24/10 2004

U was weer…

0

geweldig dit weekend! Ben vandaag dan maar even gaan wandelen in het Park. Het binnenzitten begon mij een beetje tegen te steken dus ben ik alles een beetje gaan herhalen in het park hierachter. De herfst has kicked in, altijd heerlijk om die verschillende kleuren te zien in de bomen. Maar naast de bomen waren er op sommige plekken ook veel mensen te zien: hele families met hun kroost, den bompa zo trots als ne gieter gevolgd door de ouders die de buggy’s voortduwen. Daarachter als verloren strompelend: een ongeïntresseerde tiener die liever bij de vrienden was geweest dan in het park met de familie en last but not least: als een zwerm bijen rond die troep lopen er van die ukkepukjes die om de 3 meter een vreugdekreet uitslagen omdat ze een nieuwe ontdekking hebben gedaan… de grootste kastanje gevonden, nen tak gezien waarmee je ongelofelijke dingen kunt doen, bergen bladeren om je in neer te ploffen, … echt schattig! Ongeloofelijk was het koppel dat zich blijkbaar aan het voorbereiden was op het wereldkampioenschap snelparklopen… joenge joenge die vlogen door dat park, op een bepaald moment dacht ik echt dat die vrouw ging neervallen, maar met een stevige ruk aan haar hand bracht de “man” haar weer tot de orde van de dag. Verder nog koppeltjes, verloren zielen en lopers die het park aandoen, allemaal heel gezellig hoor! Nog leuker was toen ik bij aankomst aan mijn appartement een grote bruine zak vond aan de voordeur met mijne naam der in t groot op! Ikke verbaasd dat pak open doen… studentenhaver! De begeleidende tekst… Voor Niko, om de Innerlijke mens te sterken! Veel succes met het studeren!… Ik kan hier maar één ding op zeggen: Vrienden, je moet ze koesteren!!! Iets minder interessant was de krant van Kerk & Leven in mijn brievenbus, of ik mij wou aboneren…. een citaat: zoals u ziet oogt onze krant “jong en levendig“… beste vrienden even een nota… den building waar ik in woon (bouwjaar 1960) oogt jonger en frisser!

Leave a Reply