18/10 2004

Day Off

0

Best wel relax zo een dagje verlof… heerlijk niks en toch veel gedaan. Mijn kot nog eens opgeruimd want morgen om half acht staat de kuisvrouw hier om den boel te desinfecteren of kuisen weet nog zelf niet goed wat het meeste nodig is. Ik zie hier soms heelder vlokken stof voorbij fladderen, volgens mij geven die hier ergens een feestje eonder mijne zetel ofzo. Enfin, omdat ik gisteren dus niet ben gaan lopen omdat ik te lui was heb ik vandaag maar een stevige toer gelopen, feel so good! ah ja ook even geïnformeerd welke spuiten ik moet hebben alvorens te vertrekken… das er niet neffe zenne 3 spuiten van 45€ t stuk… allo kroket! Maar ik heb het er met plezier voor over! Daarna even in de IKEA gaan rondlopen, weet je waarom den IKEA zo goed is? Voor die mega overheerlijke hotdogs die je kan kopen na je Kruistocht door al die afdelingen! Overheerlijk gewoon, ik heb er maar ene gegeten, anders is al da lopen ook weer voor niks! Oh ja van studeren is er geen sikkepit in huis gekomen.. DUH!! De intentie was er dan toch al… gisteren!

Leave a Reply