17/10 2004

Sunday’s @ ease

0

Rustige zondag bezig: deze ochtend gaan brunchen @ Casa Boerenbuiten ter ere van de verjaardag van Eva. Was super gezellig en lekker, alleen wat koud! Verder staat er niet al te veel op het programma, ik ging normaal naar de zee rijden maar voor nen namiddag aan de zee te zitten en daar 300 km voor rijden is me net iets te veel. In het vervolg beter afspreken en vooral vroeger vertrekken. Sebiet nog even een toerreke gaan lopen om de conditie wat op peil te houden. Oh ja, ben ook ontzettend fijn wakker geworden met een berichtje van ne maat die in Bali zit met de melding dat hij een heerlijke zondag heeft: met een tropisch ontbijt, duik in het zwembad en super golven om te surfen… rara wie is het? Och binnen 1 maand en 2 dagen zit ik in Sri Lanka! Morgen trouwens een dagje verlof sé: tijd om eens naar het Tropisch Instituut te bellen en te vragen hoeveel spuiten ik in mijn poep moet laten ploffen om op reis te gaan.Volgens de website blijkt dat nogal mee te vallen. En voor de rest van de dag morgen studeren want 28 oktober en 9 nov is het weer examen tijd!

Leave a Reply