10/10 2004

U was weer geweldig …

0

Lap, ‘t is weer zondagavond… het weekend zit er weer op, maar het is fijn geweest! Vrijdag wezen eten in Terra Mega, een ontzettend leuk thema restocafé waar het heerlijk eten is, ergens op de Waalse kaai in onze Seniorenstad. Ik kan u de lookbroodjes aanbevelen en ook het hoofdgerecht was een schot in de roos. De naam van dat gerecht niet want dat ben ik al vergeten… De rest van het weekend heb ik vooral genoten van eens rustig thuis te zitten of op mijn eentje door het stad te cruisen op de fiets, noem het een beetje qualitytime voor mezelf! Wat ik ook ongeloofelijk fijn vind is de mensen een beetje bekijken die daar zo in het centrum rondlopen… daar kan ik mij uren mee bezig houden, niet om ze uit te lachen maar gewoon omdat ge zo een variatie aan mensen ziet voorbijstromen! Platvloers tot bekakt, Heilig tot duivels, mooi en lelijk … het passert allemaal de revue. Die bewuste ook zaterdag nog een ex-collega tegen het lijf gelopen in de buurt van de Groenplaats, hij was nu bezig met Verkeersveiligheid, een heel andere richting dan wat hij vroeger deed, maar dat hoor je wel vaker tegenwoordig. Wie doet er nu nog 5 jaar hetzelfde vak? Ben net nog even gaan lopen aan de Schelde en dat doet ontzettend deugd om eens goed uit te waaien en het blijft een prachtig zicht op de stad daar… En nu gaat den deze gedwee in de zetel vleien en genieten van een gezapige zondagavond en een beetje lezen in mijn boek over Sri lanka en wat wegdromen… :-)

Leave a Reply