8/10 2004

Friday Afternoon Pondering (FAP’s)

0

Ja ja, t gaan weer drukke tijden worden de volgende maand… veel lessen volgen, examens afleggen MAAR vlak na de examens vertrekt den deze naar Sri Lanka! Kickazzz!!! Heb al wat mooie prentjes gezien van daar, Feeëriek gewoonweg! Ben echt wel benieuwd wat dat gaat geven. Vele mensen hebben me al gezegd dat het een van de mooiste bestemmingen is en ook nog super romantisch .. jawadde. Anderen vertellen dan weer dat het de beste combinatie tussen cultuur en natuur is. En voor mooie natuur is den deze altijd wel te vinden… de cultuur spreekt me ook wel aan: 88% van de bevolking is daar Boedhistisch, die godsdienst heeft me toch altijd al een beetje gefascineerd (niet dat ik me gaan bekeren zenne, t is dat ik al zo gelovig ben)! Maar voor het zover is dus eerst even alles geven op het werk en avondschool. Dit weekend belooft weer lekker vol te zitten maar ga toch proberen om er zondag een relaxe dag van te maken anders zal mijn lichtje volgende week maandag niet te fel branden! Nog nog 34 dagen!!!

Leave a Reply