7/10 2004

Het leven zoals het was Donderdag

0

Gisteren nog eens een schuchter stappeke in de wereld gezet… Présoiree was the place 2 be. Onverwacht heb ik me daar steengoed geamuseerd. Vandaag ben ik weer net iets minder in form maar dat nemen we er met plezier bij. Verder bedankt aan alle mensen die eergisteren mijn post hebben gelezen over het filerijden. Het ging vandaag een stuk vlotter op De Steenweeg naar Brussel. Ik heb trouwens net een nieuwe zoekmachine ontdekt (Via PinkWabbit) en die luistert naar de naam Clusty. Het voordeel van Clusty is dat het de zoek resultaten in clusters weergeeft. Met andere woorden al dezelfde resultaten worden gebundeld onder 1 link. Je moet dus niet meer 50 pagina’s door grasduinen om die ene link te vinden, deze engine geeft de links overzichtelijk weer! De wondere wereld van het web is weer een tool rijker!

Leave a Reply