5/10 2004

Onze Tweede Habitat

0

Kunnen alle mensen die ‘s morgens rond kwart voor acht op de E19 rijden gewoon eens DOOOOORRIJDEN? Ik ben gewoon mottig van het constant gas geven, remmen, gas geven, remmen, …. en waarom …. geen kat weet het. Saturatie van onze wegen, ik denk het niet… anderzijds zijn die files weer ontzettend leuk om de mens in zijn tweede habitat te bestuderen: Wereldkampioenschap neuspeuteren, denksportmarathon, Cyclopisch gazetlezen (één oog op de weg, één op de gazet), de ontbijtshow in de wagen, de badkamerrituelen als daar zijn: scheren, haar kammen, make up bijwerken, en als laatste maar zeker niet onbelangrijk: het fileversieren! … enfin ik denk dat het leven in de wagen zich de komende jaren nog ferm zal ontwikkelen!
Als u nog rare zaken hebt zien gebeuren in de file, please let us know!

Leave a Reply