7/9 2004

Expeditie Robinson

0

Man man… wat heb ik weer gelachen gisteren bij het kijken naar Expeditie Robinson… Die Hollanders die daar momenteel zitten zijn zo vol van zichzelf: de ene denkt dat je als manager de wetten van de Jungle aan je laars mag lappen (Yup, wekelijks houden ze in het oerwoud een boardmeeting), de andere geloofde dan weer in de chaostheorie en de rest moddert maar wat aan! En over alles wordt er openlijk overleg gepleegd… niet moeilijk dat daar geen bal van in huis komt! Maar de uitspraak van de dag was toch van Ome Henkie, de groepsgekozen Coördinator (niet leider, das niet democratisch): We moeten dringend eens bespreken hoe we alles practischer kunnen bespreken!
En natuurlijk gebruikte elke Nederlander zoals het betaamt wel eens gevleugelde woorden in de aard van: Rome is ook niet op één dag gebouwd! Jààààààà, op een onbewoond eiland kom je daar een heel end mee verder!!!

Leve de (voorlopig) ongecompliceerde Belgen!

Leave a Reply