7/9 2004

De gemeenste mens

0

Valt het op… ben tegenwoordig wat meer thuis en kijk dus wat meer TV. Een van de leuke programma’s om naar te kijken is de quiz “De slimste mens van de wereld” Leuke ontspannende quiz voor het slapengaan. De enige die mij daar af en toe irriteert is Marc Reynebeau, niet dat ik iets tegen die mens heb hij kan soms echt grappig uit de hoek komen. SOMS dan wel te verstaan want meestal geraakt hij niet verder dan onzeker een paar zo gemakkelijke beledigingen uit zijn paardebakkes te schudden… MAAR Gisteren heeft hij toch even van eigen haver een zak gekregen: Na een minutenlange mompelende belediging aan het adres van Guy Mortier antwoordde deze doodleuk: “Ik zou ‘m eigenlijk op zen bakkes moeten slagen maar blijkbaar is iemand mij voor geweest”! KRAK… Exit Marc Reynebeau

Leave a Reply