15/8 2004

Cirque du Soleil: Dralion

0

Ben altijd al redelijk gefascineerd geweest door alles wat met acrobatie, mime en straattheater te maken heeft. Een aantal jaren geleden ben ik naar Alegria van Cirque du Soleil gaan zien en ik was er meteen weg van, daar zat alles van het eerdervermelde in! Een normaal circus zegt me bitter weinig maar Cirque du Soleil heeft me werkelijk met verstomming geslagen. Een evenwichtige combinatie van kunst, magie en humor is volgens mij de beste manier om deze voorstellingen te omschrijven! Bij deze ga ik dus asap tickets bestellen voor hun nieuwste show die momenteel in Antwerpen loopt: “Dralion” De show loopt tot 3 Oktober, allen daarheen zou ik zo zeggen!

Update: alle avond en weekend voorstellingen zijn al uitverkocht. Je kan enkel nog overdag gaan zien!

Leave a Reply