2/8 2004

Antwerp on a Sunday

0

Gisterenavond aan het Kattendijksluis was er weer vanalles te beleven: op de rechteroever van de Schelde was het al Griekse muziek wat de klok sloeg (niet echt mijn ding) en op linkeroever was er Salsa te proeven. Heerlijk relax kon je daar een beetje dansen (ik stond dus aan de kant :-)) en genieten van een pintje. Ik moet zeggen dat ik danig onder de indruk was van de danskwaliteiten die daar rondliepen. Ik heb daar types zien rondlopen die je op straat zou bestempelen als strijplank van het eerste uur, maar daar op de dansvloer trok ik mijn ogen toch even open! En ja het vrouwelijk schoon mocht daar zeker niet ontbreken! Je kon tussen de twee oevers pendelen met een overzetboot. Het zicht van op LO op de verlichte kathedraal was fantastisch (ik had spijt dat ik mijn digcam niet bij had) … een aanrader voor iedereen. Elke Dinsdag en Donderdag kan je daar genieten van een sfeervolle avond met een mooie achtergrond, wel niet te veel drinken of ge ligt met u klikken en klakken 3 meter lager in het Scheld.
Meer info op Weekup

Leave a Reply