14/4 2004

Bye Bye Belgacom, leve VoDSL!

1

Haha,

sinds vandaag ben ik de trotse eigenaar van een telefoonlijn die niet door Belgacom geleverd wordt.
Hoe dat dit werkt zal ik u besparen (technische details blabla), maar wat belangrijker is: ik ben niet meer afhankelijk van van Belgacom! Wat is daar dan zo speciaal aan? Mijn job is 100% afhankelijk van wat die mannen en vrouwen daar presteren. Op zich zijn dat allemaal fijne mensen om mee samen te werken maar het bedrijf zelf wil niet altijd mee en dat brengt soms de nodige frustraties met zich mee! En aangezien hun telefonienetwerk zo ingenesteld is in je huiskamer kon je niet anders dan hun diensten te nemen, een kleine doorn in mijn oog… Not anymore :-), vanaf vandaag ben ik op zowel Internetvlak als op telefonie vlak goed bediend door Scarlet!!

One Response to “Bye Bye Belgacom, leve VoDSL!”

  • Me
    Twitter: pitslamp
    said

    Tot je Scarlet One box of de verbinding van Scarlet het laat afweten en je dringend de nooddiensten moet bellen. Houd je mobieltje zeker bij de hand.

Leave a Reply