27/8 2003

Adieu Anvers

1

Er wordt een hoofdstukje uit mijn leven afgesloten.
Het Planet hoofdstuk is voor mij nu voorgoed afgelopen, vanaf morgen is het echt ne switch (ook in mijn koppeke) naar Scarlet.
Een heel ander bedrijf, een heel andere ideologie, een heel andere manier van werken.
Het zijn hier echt goede tijden geweest op Planet Internet, veel bijgeleerd, veel kansen gekregen, toffe mensen leren kennen, leuke feestjes, nog leuke feestjes, …
Vanaf morgen werk ik in Vilvoorde, in een zijstraatje van de E19. Elke dag in de file tuffen, dat zal een vaste waarde worden.
Nieuwe kansen nieuwe mogelijkheden zullen we maar zeggen.
Ik ben benieuwd!!

Note 2 Self: nimmer te rap rijden op den E19, 2 boetes zijn genoeg!

One Response to “Adieu Anvers”

  • [...] Elke morgen opnieuwe hetzelfde liedje: "File op de E19 richting Brussel vanaf Zemst (das ne meevaller), Mechelen Zuid (kan er door), Mechelen Noord (begint al zwaar tegen te steken), Rumst&Kontich (dan kruip ik terug in mijn bed), vanaf u voordeur,… ." Enfin ik bol nu al 2 jaar over den autoroute du travail en op zich is dat niet echt een probleem… behalve als ge gelijk elken andere halve gare daar over moet tussen 7.30 en 9u. Gas geven, remmen, gas geven, schakelen, remmen, terugschakelen, It drives me mental! Ondanks de vele interessante bezigheden tijdens de spits: ontbijten, drinken, sms’en, bellen, muziek beluisteren, in andere auto’s kijken, neuspeuteren, ontnuchteren … begint het mij een beetje te vervelen. [...]

Leave a Reply